Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Надежда Стоилова / лекция – Здравей Здраве 2024

май 19 @ 12:00 - 12:45

Визитка

Надежда Стоилова е позитивен психолог и холистичен коуч. Работи в индивидуални и групови сесии с енергийна психология – Logosynthese (Лекуване с думи), обучена в Германия и сертифицирана като Practiciter и Instructor в Швейцария.

Като Терапевт по писане от немската школа води групи по творческо, терапевтично и интуитивно писане.

Консултант по Акашовите Записи, обучена от Габриел Орр и преминала различни експертни обучения в Германия. Провежда консултации и констелации през Акаша, също семейни и интегрални констелации. 

Създател на авторски коучинг програми CREATOR на немски и СЪТВОРИ ЖИВОТА СИ на български език. 12-седмична трансформираща програма за успешен и пълноценен живот и мисия.

Провежда авторски ЕНЕРГИЙНИ РЕТРИЙТИ на специални енергийни места в България за вътрешен баланс, освобождаване от страхове и блокажи, развиване на най-важните умения на новото време – интуиция, креативност, осъзнатост, фокус. 

Член на международни организации по позитивна и енергийна психология.

 

Тема

Сътворяващата сила на думите и Logosynthese – холистично лечение и развитие от енергийната психология

Чрез нашите думи ние винаги сътворяваме, въпросът е какво и дали то е градивно за нас и нашия път на развитие, за нашите взаимоотношения, мисия?

В тази лекция ще получите въведение в света на Logosynthese – холистичен психотерапевтичен метод от енергийната психология, наречен още „Лекуване с думи“.

Ще научите как нашите подсъзнателни модели управляват живота ни и защо е важно да се освобождаваме от ограничаващи модели, блокажи, емоционални травми, страхове, за да бъдем вътрешно спокойни, в баланс, да имаме повече енергия и да живеем щастливи, свободни. 

Ще се запознаем с това, какво е блокаж от позицията на енергийната психология и как чрез Logosynthese можем да освободим блокираната енергия и да се справим ефективно с причината, която води до стрес, напрежение, паник атаки и други симптоми.

Ще разгледаме основните принципи, различни сценарии на приложение, ще направим експеримент, за да почувствате ефекта от силата на думите на Logosynthese. 

 

Контакт

  • Лице за контакт: Надежда Стоилова
  • Телефон: 088 25 43 430
  • E-мейл: info@nadejda-stoilova.com
  • Сайт: nadejda-stoilova.com
  • FB: Nadejda Stoilova – Positive Psychologist & Holistic Coach

Details

Date:
май 19
Time:
12:00 - 12:45

Venue

МАЛКА КИНО ЗАЛА
Гладстон 1
Пловдив, 4000 България
+ Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial