Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Натали Димова – Здравей Здраве 2024

май 18 @ 12:00 - 12:45

Визитка

За мен найценното е способността на човек да се развива, да открие своето истинско Аз. Пътуването към себе си е целта на живота, а моето пътуване започна през 2009 със срещата ми с йога.  Завършила съм бакалавър по психология, както и допълнителни обучения по психотерапия. В практиката си интегрирам в едно цяло психологически и йога техники.  Вдъхнови се да създам нови практики за тялото, духа и психиката с цел -детокс на ума, отключване на женската сила, балансиране на 4те елемента, техники за сбъдване на желания по Новолуние и др

В моя опит древната наука йога и съвременнатапсихология вървят ръка за ръка се допълват в един цялостен подход към личността. В практиките ми пресъздавам  личения ми опит на личностно и духовно израстване, чрез методите на йога,психотерапия и други духовни учения. Пътуването към себе си трае цял живот, можем да вървим несъзнавайки силата си на творци, но можем да открием, че имаме способност да отключим потенциала си и да вървим по мечтания от нас път, осъзнато.

 

Практика

Женски кръг – практики за пречистване на женската енергия

В съвременния свят жената все по- бързо губи връзката  с женската си природа, налага й се да играе много роли, които не са нейни. Поради някаква причина ние жените сме натоварени  с безброй отговорности и очаквания, които да оправдаем.

Усещаме тази тежест, когато започнем да се чувстваме изтощени, апатични или не дай си Боже болни. 

В Женския кръг ще си позволим да се отърсим от ненужния товар, да се заредим с нови сили на изобилие и красота.

Практиките се основават на йога учението и включват- движения с тялото, дишане, водена медитация и психотерапевтични техники. Подходящи са и за начинаещи или жени с ниска физическа активност.

 

Контакт

  •      Телефон: 0893709942
  •      e-mail: dimovanatali21@gmail.com
  •      Сайт:   nataly-yoga.com
  •      FB: natalyyogaplovdiv

Details

Date:
май 18
Time:
12:00 - 12:45

Venue

ЗАЛА ПРАКТИКИ И МЕДИТАЦИИ
Гладстон 1
Пловдив, 4000 България
+ Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial