Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Петър Нефтелимов – Здравей Здраве 2024

май 19 @ 12:00 - 12:45

Визитка

Петър Нефтелимов е бакалавър по биотехнологии и има две магистратури – по ,,Биобизнес и биопредприемачество‘‘ и по ,,Бизнес администрация‘‘. Още докато е студент по биотехнологии, вижда възможност за стартиране на бизнес от тяхната междинна работа и така със свои колеги създава биотехнологичния стартъп ,,Цвете в епруветка‘‘. 

Автор на книгата „Успехът в българския ген“ за 49 успели българи в страната и чужбина. Освен това е основател на медията за практическите съвети за бизнеса Neftelimov.com. Ментор и лектор е в различни формати. Част е от селекциите на Forbes Bulgaria ,,30 под 30‘‘ и на Дарик радио ,,40 до 40‘‘ за успели българи.

 

Тема

Защо Еволюцията е вечният предприемач?

Петър Нефтелимов ще сподели своето лично пътешествие, започващо от детството му в град Павликени и преминаващо през различни житейски предизвикателства, достигащо до страниците на Forbes. Той ще представи компанията, която е устояла на всички световни кризи – символ на постоянната промяна и приспособяване в живота. Разгледаният символ на еволюцията ще подчертае значението на постоянната иновация и адаптация за успешното предприемачество. Завършекът на лекцията ще бъде посветен на биотехнологичния стартъп „Цвете в епруветка“, който е плод на напредъка в растителните биотехнологии.

 

Контакт

  •      Телефон: 0888 606 652 Яна Бялкова
  •      e-mail: petar@neftelimov.com
  •      Сайт:  neftelimov.com
  •      FB: neftelimov

Details

Date:
май 19
Time:
12:00 - 12:45

Venue

КИНО ЗАЛА 1
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial