Здравей Здраве
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Светлана Тодорова 20.05/ ТЕС – Здравей Здраве 2023

май 20 @ 13:00 - 13:45

Визитка

Здравейте,

Аз съм Светлана Тодорова – вдъхновител, автор, изследовател на живота.

Автор съм на фейсбук страницата “Слънчево вдъхновение”, на фейсбук групата “ПрeСътворяване на себе си” и на уеб сайта “Просветление с кристали”.

По професия съм инженер Ядрена енергетика, а също и вътрешен одитор и мениджър на системи за управление по стандарт ISO 9001. Имам над 10-годишен опит и наблюдения в тези области, които ми помогнаха да изградя свои виждания за проблемите в екипната работа, въвеждането на промени и начина на работа в организациите.

Проблемите със здравето, които започнаха много рано в моя живот, ме предизвикаха да потърся алтернативни начини на лечение за постигане на по-високо качество на живота.
Започнах да изучавам и да практикувам билколечение, лечебен код, рейки, медитативни практики, шамбала медитации, кристалолечение, техники за емоционална свобода, акашови записи.

В практиката си използвам: Шамбала медитации, Техниките за емоционална свобода (ТЕС), Пренареждане на матрицата с ТЕС, Божествената Матрица на светлината, Визуализации и Медитации, Лечебен код, Акашови записи, Кристалолечение.
Използвам също: познанията, придобити от моите лични опитности, свързани с минали животи, родовата линия, здраве, личен живот, семейство, работа.
Вече две години и половина се обучавам в метода Семейни констелации.

Провеждам индивидуални сесии. Организирам събития с групови практики и обучения.

Редовните практики, насочени към освобождаване от нашите ограничаващи вярвания помагат да ПреСътворяваме себе си във все по-добра версия на себе си.

Така както компютърните програми постоянно се актуализират и надграждат за да се подобрят и разширят възможностите им, така и ние можем да се актуализираме и надграждаме чрез редовна работа над себе си, освобождаване от всичко, което вече не ни върши работа, освобождаване на място за нови неща, разширяване на разбиранията ни за нас самите, за рода ни, за народа ни, за заобикалящата ни среда, за вселената.

 

 

Практика

Да си помогнем с ТЕС, за да творим и да се себеизразяваме

 

 

Контакт

  • Лице за контакт: Светлана Тодорова
  • Град: София
  • Телефон: 0887436050
  • E-мейл: svetlatodorova1@yahoo.com
  • Сайт: zaaramanna.wordpress.com
  • FB: ПреСътворяване на себе си

Детайли

Дата:
май 20
Час:
13:00 - 13:45

Място

СПОРТ В ПАРКА
Пловдив, + Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial