Здравей Здраве
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Светлозар Боев – Здравей Здраве 2023

20/05/2023 @ 16:15 - 17:00

Визитка

Тенсегрити е осъвременения вариант на движения наречени магически пасове, открити от индианските шамани, живели в древно Мексико преди 7000-10000 години. Тези шамани откриват посредством необозрими практики, че за човешките същества е възможно да възприемат директно енергията така както протича във Вселената.

Тенсегрити е термин от архитектурата и означава „свойството на скелетни конструкции, съдържащи елементи подложени на постоянно напрежение и елементи с временно свиване разположени по такъв начин, че всеки елемент да оперира с максимална ефективност и икономичност.“ Това е е комбинация от два термина напрежение и цялостност, термини олицетворяващи двете движещи сили на магическите пасове.

 

Практика

Тенсегрити – магическите пасове на Карлос Кастанеда

 

СЕРИЯ ЗА ПОДГОТОВКА НА НАМЕРЕНИЕТО

Шаманите от древно Мексико описват Намерението като извечна сила, просмукана в цялата Вселена – сила, която осъзнава себе си до степен да може да откликва на призоваванията или заповедите на шаманите. Посредством Намерението тези шамани били в състояние да отприщят не само всички човешки възможности за въприятие, но и всички човешки възможности за действие. Чрез Намерението те осъществявали и най-умонепостижимите цели. Шаманите от линията  на Дон Хуан възприемат човешкото същество като конгломерат от енергиани полета, който като цяло оставя впечетление за ясно очертана сияйна сфера.

Същинската магия на тези движения е в това, че карат задръстената енергия да се върне обратно вжизнените центрове.

 

Контакт

  •  Лице за контакт: Светлозар Боев
  •  Град: Пловдив
  • Телефон: 0898519392
  • E-мейл: svetlioboev@gmail.com
  •  FB: Magical passes

Детайли

Дата:
20/05/2023
Час:
16:15 - 17:00

Място

ПРАКТИКИ ТЕРАСА
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial