Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Светлозар Боев – Здравей Здраве 2024

май 19 @ 16:15 - 17:00

Визитка

Тенсегрити е осъвременения вариант на движения наречени магически пасове, открити от индианските шамани, живели в древно Мексико преди 7000-10000 години. Тези шамани откриват посредством необозрими практики, че за човешките същества е възможно да възприемат директно енергията така както протича във Вселената.

Тенсегрити е термин от архитектурата и означава „свойството на скелетни конструкции, съдържащи елементи подложени на постоянно напрежение и елементи с временно свиване разположени по такъв начин, че всеки елемент да оперира с максимална ефективност и икономичност.“ Това е е комбинация от два термина напрежение и цялостност, термини олицетворяващи двете движещи сили на магическите пасове.

 

Практика

Тенсегрити – магическите пасове на Карлос Кастанеда

Шаманите от древно Мексико описват Намерението като извечна сила, просмукана в цялата Вселена. Посредством Намерението тези шамани били в състояние да отприщят всички човешки възможности за въприятие и действие. Шаманите възприемат човешкото същество като конгломерат от енергийни полета, който като цяло оставя впечетление за ясно очертана сияйна сфера. Енергията, която е от основно значение за насочване на Намерението, непрекъснато се разсейва от жизнените центрове, разположени край черния дроб, панкреаса и бъбреците и се отлага на дъното на сияйната сфера, която представляваме. Магьосниците винаги са препоръчвали систематичното и контролирано раздвижване на енергията с ръце и крака чрез изпълняването на специфични магически движения.

 

Контакт

  •  Лице за контакт: Светлозар Боев
  •  Град: Пловдив
  • Телефон: 0898519392
  • E-мейл: svetlioboev@gmail.com
  •  FB: Magical passes

Details

Date:
май 19
Time:
16:15 - 17:00

Venue

ЗАЛА ПРАКТИКИ И МЕДИТАЦИИ
Гладстон 1
Пловдив, 4000 България
+ Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial