Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Тихомир Спасов / Свещи „От Любов“ – Здравей Здраве 2024

май 18 @ 10:00 - май 19 @ 17:00

Визитка

Свещи „От Любов“

Казвам се Тихомир Спасов и съм автор на Свещи „От Любов“.

На шега или не, свещите са резултат на един успешен експеримент в средата на 2013 година. Изкуството винаги е било част от моя живот и като ценител на ръчната изработка ми се отвори възможност да се потопя в този вълшебен занаят. От началото на 2020 г. съм Майстор по Художествено леене и член на Регионална занаятчийска камара.

 

Арт Работилница

Работилница за свещи от пчелен восък

Навиване на свещи от чист восъчен лист – Целта на работилниците е, чрез свещолеенето, което е своеборазен арт-терапевтичен процес, да се подпомагат участниците да концентрират вниманието и усилията си върху търпеливото създаване на същинско произведение на изкуството – плод на собственото им въображение чрез развитието на фината моторика (фините движения на пръстите на ръцете). Свещите от пчелен восък са натурални с естествен аромат на мед. Пчелният восък е дар от природата и свещите, направени от него произвеждат отрицателни йони, които премахват прах, миризми и други замърсявания от въздуха, които дишаме. Пчелният восък има по-висока температура на топене (63 °C), което означава, че свещите направени от него горят по-бавно и по-дълго от останалите.

NB: Работилницата е подходяща за деца над 5 годишна възраст. Ако са под 5 години могат да присъстват с родител, който да им помага.

NB: Работилницата е целодневна и за двата дни

 

Контакт

  • Лице за контакт: Тихомир Спасов
  • Град: Пловдив
  • Телефон: 0878995262
  • Сайт: www.candlesfromlove.com
  • FB: candlesfromlove

Details

Start:
май 18 @ 10:00
End:
май 19 @ 17:00

Venue

АРТ РАБОТИЛНИЦИ 1
Градска градина, Виенски павилион
Пловдив, 4000
+ Google Map
View Venue Website
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial