Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Теодора Колева / ПКИ – Здравей Здраве 2023

20/05/2023 @ 12:00 - 12:45

Визитка

Здравейте, аз съм Теодора Колева, създател на спортния бранд tedibikerunhike и организатор на спортни събития на открито – пешеходен туризъм, бягане в планината, колоездене. Създател съм и на програма за тренировки със собствено тегло за покачване на маса и топене на мазнини на име “Be fit с Теди“. Любовта ми към движението ме доведе до вас. Ще ви покажа как целенасочено и ефективно да моделирате телата си, така че процесът да ви хареса. Аз вярвам, че тялото ни е създадено от природата с невероятно голям потенциал и ресурс. Движението и спорта са енергия. Колкото повече се движите, толкова повече енергия излъчвате и толкова повече възможности се отварят пред вас.

 

Практика

Be fit с Теди

Днес, с “Be fit с Теди“ще ви преведа по пътя на осъзнатото дишане и движение на тялото, което ще доведе до изчистване на токсините,  освобождаване на ума, прилив на енергия и влагането й в творчество.

Практиката е от две части – лекция-дискусия и тренировка със собствено тегло

Не са необходими допълнителни уреди, постелки и тежести.

Свободни сме да се движим със собственото си тяло и тегло навсякъде и по всяко време. Ще направим 8 многокомплексни базови упражнения с които ще обхванем всички основни мускулни групи. Може да ги изпълнявате 2хседмично. Ще изградим мускулна маса и сила, които ще предотвратят бъдещи травми и болки – шипове, дископатии, болки в коляното, ръцете, кръста. Ще ви науча как да заемете най-правилната стойка, докато работите пред компютър и как да извършвате елементарни действия в ежедневието по правилен начин.

За кого е подходяща: начинаещи, средно напреднали и напреднали без значение от възрастта и пола.

Натовареността зависи от интензивността на изпълнение.

 

Контакт

  • Лице за контакт: Теодора Колева
  • Град: Пловдив
  • Телефон: 0895 945269
  • Сайт: pki.bg/be-fit-tedi-pki/ 
  • Instagram: tedibikerunhike
  • FB: Tedibikerunhike

Details

Date:
20/05/2023
Time:
12:00 - 12:45

Venue

СПОРТ В ПАРКА
Градска градина, до Виенски павилион
Пловдив, 4000 Bulgaria
+ Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial