Здравей Здраве
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Гергана Колева – Здравей Здраве 2023

20/05/2023 @ 11:00 - 11:45

Визитка

Казвам се Гергана Колева и съм Пилатес инструктор. Първият спорт, до който се докоснах беше художествената гимнастика, на която посветих 12 години. Завърших бакалавърска и магистърска степен в Пловдивски Университет, специалност „Педагогика на обучението по физическо възпитание“. Завърших и втората си магистратура, която е „Съвременни танцови техники“ в Академия за музикално,  танцово и изобразително изкуство. Преподавах пет семестъра Теория и методика на физическото възпитание в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ , към настоящия момент и уча специалност Рехабилитатор към Медицински университет гр. Пловдив.

Преминах обучение ISPA  Международна асоциация на професионалисти развиващи физически и ментални практики  към Lotos4ever , International Fitness School – Pilates Choreography and Circuit с  Екатерина Василенко, MK Pilates Matwork Stage с преподавател Малкълм Мюрхед,  „Thinkfit (Balanced Body Program) с преподаватели Cinzia Galletto & Maximilian Stohr „Atelier pilates“- Италия, International Fitness School – Pilates for Muscular-skeleton system diseases отново с преподавател Екатерина Василенко. 

Създадох „Пилатес с Гери“и заедно с мои колеги  рехабилитатори от Медицински университет гр. Пловдив  помагаме на хората, чрез движение да възвърнат правилната позиция на гръбнака си.

 

Практика

Пилатес

Участниците ще могат да се насладят на Пилатес тренировка включваща правилния начин на движение, ще усетят преимуществата: по-добра стойка, тонизиране мускулите на гърба, силен център, гъвкавост и намаляване на стреса.

Подходящо е за всички, които прекарват множество часове в една и съща позиция на работното си място.

Заседналият начин на живот, липсата на спорт и грижи за тялото неминуемо водят до болки в гърба, кръста и врата. Започваме да се оплакваме, че сме се „схванали” или „настинали”, а в повечето случаи това се дължи на претоварване на гръбначния стълб. Можем да претоварим гръбнака, дори и само като стоим, защото точно тогава той е под огромно напрежение.

Пилатес ще Ви помогне да възвърнете правилната позиция на гръбнака си!

 

 

Контакт

  • Лице за контакт: Гергана Колева
  • Град: Пловдив 
  • Телефон: 0892763142
  • Сайт: pilatesgerganakoleva.com

Детайли

Дата:
20/05/2023
Час:
11:00 - 11:45

Място

ЗАЛА 4 – ПРАКТИКИ И МЕДИТАЦИИ
Пловдив, + Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial