Здравей Здраве
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Д-р Катица Заковска – Здравей Здраве 2023

20/05/2023 @ 14:15 - 15:00

Визитка

Д-р Катица Заковска е лекар с над десетгодишен опит в спешната медицина, опит във вътрешно консултативно отделение, ординатор към Клиниката по ендокринология и метаболитни нарушения на УМБАЛ „Св. Георги“ – Пловдив. Лекар консултант към МЦ „Качествен живот“ – София и компания Calivita България. Тя е сертифициран специалист за работа с тъмнополев микроскоп и анализ на жива капка кръв.

 

Тема

Анализ на жива капка кръв- част от интегративния подход към здравето и дълголетието

Искате ли да се грижите за себе си така, че да се радвате на добро здраве, енергия и дълъг живот? А знаете ли, че всяка капка от кръвта ви крие огромна информация за вашето физическо и психическо състояние? 

Не е тайна, че основният ключ към постигане и задържане на доброто здраве е в полагането на навременни и превантивни грижи. Изследването жива капка кръв е неинвазивна методика за профилактика, която прави това възможно.

В своята лекция д-р Заковска ще представи предимствата и ползите на изследването на жива капка кръв като превантивен метод за поддържане на здравето и забавяне на стареенето и ще сподели конкретни препоръки, базирани на опита си с пациенти през годините.

 

Контакт

  • Лице за контакт: Д-р Катица Заковска
  • E-мейл: dr.Zakovska@gmail.com
  • Сайт: qlife.bg/д-р-катица-заковска

Детайли

Дата:
20/05/2023
Час:
14:15 - 15:00

Място

ЗАЛА 2
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial