Здравей Здраве
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Павел Павлов / неделя – Здравей Здраве 2023

21/05/2023 @ 14:15 - 15:00

Визитка

Павел Павлов – инструктор по Бидейки Енергия

Бидейки Енергия е образователна програма, създадена през 2010 г. от Аерин Александър и Майлс Рийд – преки ученици и наследници на известния антрополог д-р Карлос Кастанеда. От тогава те обучават и създават голяма общност от приятели, преподаватели и практикуващи по целия свят. Павел Павлов започва обучението си при тях от самото начало и е преподавател от 2011 г.  Целта на програмата е да обучи практикуващите да събудят способностите на физическите си тела, възобновявайки връзката с енергийната им същност. Разширявайки познанието си, практикуващите запазват младостта, гъвкавостта и жизнеността си, като се връщат към своя Път със Сърце и вървят по него с Радост и Обич. Бидейки Енергия е съвременно проявление на древна приемствена линия, кореняща се хилядолетия назад в познанието на мъдреци, населявали територията на сегашно Мексико.

 

Практика

Бидейки Енергия

Много пъти сме провеждали лекции по Бидейки Енергия, но несравнимо по-голяма стойност от лекциите има практическото приложение. Енергийните движения са били обвити от мистика стотици години. Дори в книгите си Кастанеда не споменава за тях, докато в края на жизнения си път не открива промяната на енергийната структура на Земята и човешкото общество, които позволяват разкриването и масовото практикуване на движенията. Тогава издава и последната си книга, изцяло посветена на тях.
По време на фестивала, ще проведем практическо занимание, на което ще представим на нашите приятели серия от движения, имащи огромна сила за промяна и преструктуриране на нашите тела на всички нива – Кода на Виждащите от древно Мексико.

 

Контакт

  • Лице за контакт: Павел Павлов
  • Град: Пловдив
  • Телефон: +359878852600
  • E-мейл: pavel@beingenergybg.com

Детайли

Дата:
21/05/2023
Час:
14:15 - 15:00

Място

ЗАЛА 4 – ПРАКТИКИ И МЕДИТАЦИИ
Пловдив, + Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial