Здравей Здраве
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Деница Денева и Кристина Воронцова – Здравей Здраве 2023

20/05/2023 @ 10:00 - 21/05/2023 @ 17:00

Визитка

Деница Денева е артист по душа. От 10г се занимава с приложно изкуство и по- конкретно организиране на творчески работилници за деца. Шиене на играчки, работа с различни приложни техники и материали свързани със сръчност, концентрация, които спомагат за развиване на въображението и креативното мислене. Помага на децата да могат да изразят себе си по-лесно, чрез изкуство, отколкото чрез думи.

Кристина Воронцова детски психолог, работи с деца в норма, както и с деца със специални потребности. Организира музикални и арт работилници от естествени материали, които стимулират развитието на психически функции, творчески способности, помагат за развитието на емоционална интелигентност под формата на арт-терапия. Творчески работилници допринасят за хармонично развитие на сензорни системи при деца с аутизъм. Работи върху интеграция на „специални деца“ и родители – развитие на творчески способности като начин на себеизразяване и максимално активно участие в социален живот.

 

Арт Работилница

Творчески работилнички с вълна

 

АРТ РАБОТИЛНИЦИТЕ, които ще представим ще бъдат насочени към деца и със СОП.

Всяко от децата ще може да изработи изделие в рамките на творческия ден.

Всяко детенце ще може да си избере, оцветяване на кашпичка и да засее цветенце или да си изработи Ангел от вълна. Оцветяване и засяване на цвете, с помощта на акрилни боички и различните по форма кашпички ще се превърнат в дом на детелинки, които децата собственоръчно с малко пръст и семенца ще могат да засеят. Оцветяването на предмет и засяването на растение носи радост и развива въображението.

Творческа работилничка „Направи си Ангел“ – Децата ще се запознаят с вълна като материал за творческа работа. Изработването развива креативност, тактилни усещания, концентрация на вниманието. Децата ще имат свобода да импровизират и да сътворят собствена уникална играчка.

NB: Работилничката е подходяща за деца със СОП – от 4г до възрастни

NB: Работилницата е целодневна и за двата дни

 

Контакт

  • Лице за контакт: Деница Денева и Кристина Воронцова
  • Град: Пловдив
  • Телефон: 0879333415 – Деница / 0876563133 – Криси
  •  Е-мейл:deni.deneva87@gmail.com
  • FB Деница: oranjadaaart
  • FB Криси: krisartplay,  Аз и Ти – Психология

Детайли

Начало:
20/05/2023 @ 10:00
Край:
21/05/2023 @ 17:00

Място

АРТ РАБОТИЛНИЦИ
Градска градина, Виенски павилион
Пловдив, 4000 България
+ Google Map
View Място Website
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial