Здравей Здраве
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Аида Марковска – Здравей Здраве 2022

04/06/2022 @ 14:30 - 15:15

Визитка

Аида Марковска е холистичен терапевт и преподавател, мотивационен оратор, човек с богат и съществен опит в холистичния подход към здравето на човека във всички негови аспекти. Рейки учител и преподавател в повече от десет различни енергийни и езотерични системи, Аида може да бъде ценен съветник и да ви даде различна и необичайна визия и решения за вашите житейски предизвикателства.

Аида Марковска има широка обществена дейност. Тя е в екипа на организаторите на Фестивала на здравословия живот „Здравей, Здраве!“ от 2010 г. и основател на Ангелския фестивал в Пловдив от 2015 г. Често можете да я срещнете на фестивалите “Здравей, Здраве!” в цялата страна, където изнася лекции и сказки по различни теми.

Първите си обучения и практически занятия по холистични и биоенергийни методи Аида взема през 2006 г. и от този момент насетне е активна в преподаването и популяризирането на тази практика в България.

Тя е лектор на ежегодните международни Рейки конференции в Самоков, лектор на алтернативните научно-езотерични конференции в Шумен, член на Духовна академия на мистериите „Мадара“, основател и председател на СНЦ „Клуб Рейки в Пловдив“ под чиято егида преминават значителна част от инициативите в Пловдив.

Аида Марковска е и основател на Школата за родова терапия „Задругата на родонавтите“.  Тя работи и изследва българската родова традиция и обредност, за да ги приложи като метод за терапия и въздействие върху родовото поле.

 

Тема

Силата на родовата памет – наша собствена сила

Родът е голяма сила- почти цялата енергия, нужна на нас, за да съградим своя свят и да сме щастливи идва по родов път. Що е род, как да открием своята сила, как да я задържим и приложим в живота- на тези въпроси Аида Марковска ще даде отговорите- кратки, но съществени.

Контакт

  • E-mail: adi@boss.bg
  • Skype: aida_69
  • Сайт: www.aida.bg
  • Телефон за връзка : 088 8 727094

Детайли

Дата:
04/06/2022
Час:
14:30 - 15:15

Място

Локация 1 – Лекции
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial