Здравей Здраве
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Animal Flow / Train UP.bg – Здравей Здраве 2022

04/06/2022 @ 16:30 - 17:15

Визитка

Мая Личева и Стоян Колев от Train Up.bg  са треньори в Тотал спорт и провеждат функционални тренировки, Animal Flow и TACFIT за вече трениращи и начинаещи, а също така организират тренировъчни уикенди в планината и въздуха. От 2019 година са сертифицирани Ecross Kids инструктори и успешно развиват детска група за функционално трениране.

Практика

Animal flow клас

Animal Flow® е иновативна тренировъчна система, която съчетава примитивни движения с елементи от различни тренировъчни дисциплини със собствена тежест. Това е предизвикателна и забавна тренировка, която провокира и подобрява: мобилност, сила, ловкост, гъвкавост, издръжливост и координация.

Animal Flow® развива цялостната двигателна култура, работи за повишена концентрация, подчертава ефективността и значението на фунционалното движение в ежедневието ни. Animal Flow е за всеки, независимо от степента му на физическа подготовка. Animal Flow е наземна тренировка изцяло със собствената тежест на тялото и не изисква специфично оборудване, но за сметка на това се тренират специфични движения и умения. Animal Flow успешно съчетава елементи от гимнастика, паркур, брейк, йога, капоейра и разбира се традиционно кондиционно трениране със собствено тегло.

Контакт

  • Лице за контакт: Мая Личева
  • Град : Пловдив
  • Телефон: 0878616450
  • FB: trainup.bg

Детайли

Дата:
04/06/2022
Час:
16:30 - 17:15

Място

Локация 3 – Йога и медитации
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial