Здравей Здраве
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Антонио Костов – Здравей Здраве 2021

16/05/2021 @ 15:30 - 16:15

Визитка

Основна дейност – Кондиционен треньор – кондиционна подготовка/ физическа подготовка на състезатели и отбори от различни спортове. Най-голям опит в работата с баскетболисти и футболисти. В периода 2018-2021 работи с отборите на БК Спартак – Плевен, ФК Спартак -Плевен, БК Балкан – Ботевград, на професионално ниво и е консултант в някои аматьорски отбори. 

Сертифициран фитнес инструктор. С опит, както в индивидуалните, така и в груповите тренировки. Понастоящем се подготвя за състезание по натурален културизъм, спазвайки принципите на вегетарианското хранене.

Завършил Биологически факултет към СУ „Св. Климент Охридски“ – София със специалност Екология и опазване на околната среда – бакалавърска степен. Към момента слевда две магистърски степени – Спорт Фитнес и Здраве в НСА – София и Спортна педагогика във ВТУ „ Св. св. Кирил и Методий“ – Велико Търново.

 

Тема

Здравна култура

Ще бъдат засегнати основните познания и положения касаещи физическото здраве, като отражение на цялостното здраве на човека. Целта на лекцията е да бъде едно добро допълнение към думите на останалите лектори засягащи по-високите и измерения на здравето и да даде насоки за неговото третиране на физическо ниво. 

Контакт

  • Град : Плевен/ Ботевград
  • Телефон: 0877777466
  •  FB: Antonio Ivaylov Kostov

Детайли

Дата:
16/05/2021
Час:
15:30 - 16:15

Място

Локация 1 – „Летен театър“
Летен Театър, бул. „Руски“, 4002 Хълм На Освободителите, Пловдив
Пловдив,
+ Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial