Здравей Здраве
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Бачата Сеншуъл със Стефан и Мария – Здравей Здраве 2022

04/06/2022 @ 15:30 - 16:15

Визитка

Стефан Атанасов се занимава професионално със спортни танци от 2004 година.  Бил е помощник – треньор в клас сеньори и деца. По-късно открива социалните танци като активно тренира кубинска салса и бачата. През 2016 заминава за Англия, където специализира Bachata Senual в продължение на няколко години. Участва редовно в уъркшопи и фестивали, където продължава да се учи и обменя опит с най-добрите професионалисти и тацьори.

Мария Величкова започва да се занимава със спортни танци на 11 годишна възраст. На 17 години открива кубинската салса, а по-късно и салса LA style. В момента танцува активно се усъвършенства в Salsa LA style и Bachata Sensual. Участва редовно в уъркшопи и фестивали и обменя опит с най-добрите професионалисти и тацьори в социалните танци.

Може да танцувате Bachata Sensual със Стефан и Мария
в Пловдивски Културен Институт четвъртък от 20:00 до 21:00 часа и неделя от 19:00 до  20:30 часа 

Практика

Бачата Сеншуъл – отворен урок

Бачата сеншуал (Bachata Sensual) е стил произлизащ от Кадиз, Андалусия, Испания. Лек, романтичен и чувствен, танцът БАЧАТА е израз на неговия интимен характер, произлизащ от самото звучене на песните, които разказват истории за любов.
Както при всичките латино танци, основния ход е много лесен, но важното е тялото да обрисува движения, характерни за съответния танц.

Контакт:

 

 

Детайли

Дата:
04/06/2022
Час:
15:30 - 16:15

Място

Локация 2 – Практики на сцена и фитнес уреди
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial