Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dance Studio Magnifique / Модерни танци с деца – Здравей Здраве 2021

15/05/2021 @ 10:00 - 10:45

Визитка

Dance studio “Magnifique“ е създадено с цел да развива и обогатява културата в града, да разкрива творческия потенциал на децата от ранна детска възраст и да възпитава любов към изкуството. Екипът ни се състои само от високо квалифицирани преподаватели – млади, амбициозни и всеотдайни хора, които обичат изкуството и децата. Децата, които се обучават при нас се отличават с професионално ниво на изпълнение, знания и дисциплина. Някои от тях биват приемани с отличие в национални училища за танцово изкуство. Нашите възпитаници се отличават с много добра техника, присъствие и естетика на изпълнение. Това се забелязва на семинари, уъркшопи и танцови състезания с международен характер.

 

Практика

Модерни танци за деца над 4 години

В рамките на събитието децата ще пробват елемети от различни танцови стилове, които ще съчетаят в кратка хореография на популярна музика. Модерните танци съчетават в себе си различни танцови стилове като класически и модерен балет,хип-хоп, MTV, латино, диско и др.

Преподавател е Тодор Стоянов – вицешампион по латино и стандартни танци в Република Северна Македония и професионален балетист в Опера Пловдив.

 ** В удобно облекло, с маратонки.

Контакт

  • Лице за контакт: Нора Маршаха
  • Град: Пловдив
  • Телефон: 0888 754928
  • Сайт: ds-magnifique.com
  • FB: dsmagnifique

Details

Date:
15/05/2021
Time:
10:00 - 10:45

Venue

Локация 2 „Чешмата“ – Практики на открито
Паметник на Васил Левски, бул. „Руски“ 81, 4000 Хълм На Освободителите, Пловдив
Пловдив,
+ Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial