Здравей Здраве
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Мая Личева и Стоян Колев / ECross Kids – Здравей Здраве 2021

16/05/2021 @ 12:00 - 12:45

Визитка

Мая Личева и Стоян Колев от Train Up.bg  са треньори в Тотал спорт и провеждат функционални тренировки, Animal Flow и TACFIT за вече трениращи и начинаещи, а също така организират тренировъчни уикенди в планината и въздуха. От 2019 година са сертифицирани ECross Kids инструктори и успешно развиват детска група за функционално трениране.

 

 

 

 

 

Практика

ECross Kids функционална тренировка за деца

ECross Kids е метод на обучение за деца и юноши (тестван и сертифициран!), който тренира сила, издръжливост, баланс, координация и добра стойка чрез използване на игрови подход в групови занимания. Създадел на програмата ECross & ECross Kids е Лука Дуто от Италия, който успешно я развива в редица държави: Италия, Русия, Египет, Мексико, Литва, а вече и в България. 

Традиционните методи на трениране обикновено са предназначени за възрастни и след това са адаптирани за деца. ECross Kids е точно обратното, това е първият тренировъчен метод, създаден специално за деца и тийнейджъри! 

ECross Kids функционалните тренировки подобряват интелектуалния капацитет при децата. Помагат за изграждане на увереност в техните способности и сили. Децата стават по-смели и решителни, отговорни и дисциплинирани, както и концентрирани за по-дълго време, което им помага много в училище и изгражда отлична социална интеграция. Други качества, които тренировките развиват са: инициативност, находчивост, самообладание, самостоятелност, самооценка и адаптивност.

Тренировките са подходящи за деца от 5 до 12 години.

Контакт

  • Лице за контакт: Мая Личева
  • Град : Пловдив
  • Телефон: 0878616450
  • FB: trainup.bg

Детайли

Дата:
16/05/2021
Час:
12:00 - 12:45

Място

Локация 2 „Чешмата“ – Практики на открито
Паметник на Васил Левски, бул. „Руски“ 81, 4000 Хълм На Освободителите, Пловдив
Пловдив,
+ Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial