Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Интерактивен Английски При Жаси / ПКИ – Здравей Здраве 2024

май 19 @ 13:45 - 14:15

Визитка

Жасмин е преподавател по английски, завършила специалност Английска Филология през 2020 г.

Работи като преподавател по английски с по-малки деца още като студент, където открива нейната страст, мисия и призвание, а именно – образованието, истинското образование. С грижа и отношение завладява и вдъхновява децата да откриват магията на езика и да общуват леко и свободно.

“Вярвам, че истинското образование е единственият начин да превърнем живота ни в по-качествен, нашите връзки – в по-силни и нашето общество – в по-обичащо се!”, споделя Жаси

 

Церемония по дипломиране

Децата развиват слуха си най- добре в ранните години и могат лесно да усвояват и да учат езика с лекота и правилно произношение.

В часовете по интерактивен английски децата не само изучават нова лексика, но им е предоставена възможност да я практикуват както с учителя, така и със своите съученици по иновативен и забавен за тях начин.

Залагаме на това да сьздаваме атмосфера, в която провокираме децата да говорят на английски чрез ролеви игри и сьстезания, използвайки най-модерните подходи и методи за преподаване в малки групи.

Ще споделим завършване на учебната година с нашите групи!
Този ден ще бъде изпълнен с радост и емоции, като се съберем заедно, за да раздадем грамоти на всички наши ученици. Ще имаме възможността да запечатаме момента със снимки, които ще са вечни доказателства за нашите усилия и постижения. Този ден е повод за празнуване не само на нашите успехи, но и на нашето развитие като хора. През последната година сме израстнали не само в познанията си, но и в отношенията си с другите и в откритостта си към света. Ще се насладим на тази специална обстановка и ще се радваме на всяка емоция, която ще ни донесе този ден.

Контакт

  • Лица за контакт: Интерактивен Английски При Жаси
  • Град: Пловдив
  • Телефон за контакт:  0876613878
  • Сайт: https://pki.bg/classes/kids_english_jassy/

Details

Date:
май 19
Time:
13:45 - 14:15

Venue

СПОРТ В ПАРКА
Градска градина, до Виенски павилион
Пловдив, 4000 Bulgaria
+ Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial