Здравей Здраве
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Георги Сираков – Здравей Здраве 2022

04/06/2022 @ 15:30 - 16:15

Визитка

Роден в Ботевград 1991г, завършил ОУ „Никола Йонков Вапцаров“ в града и УКТЦ гр.Правец, решил, че ТУ София не е неговата среда, завършва Теология в СУ „Св. Климент Охридски“, там се пали по българските символи Слово и знаци. Георги Сираков (Г.Д.Серафиос), години наред е събирал информация за своята поредица. Обикалял е България множество пъти пеша и пресъздава истинската история за нашите земи със знанието натрупано от неговия труд „Тайната на Словото“. Както самият той обяснява пред аудиторията си: „За да успея да покажа на хората, докъде трябва да стигнем ние, да спрем с омразата, да успеем отново да чуем природата, да разберем, че дори камъните говорят, че дърветата са много по-силни от нас и изпитват много повече чувства от нас. Защото едно дърво, когато загуби листо от себе си, то изпитва болка, докато не порасне друго на негово място…”.

Тема

Тайната на словото

„Тайната на Словото“ е тема показваща нашата азбука като най-близка до тази на древния общ език от поне четиридесет хиляди години, съдържащ в себе си 49 символа, разкрити за първи път от Георги Сираков в пещерата Магура, край Белоградчик. Без значение от произхода на думите, чрез него можем да преведем всеки език и всяка дума, дори да припознаем чертите на
един човек според името му. Най-интересните от способностите на 49те символа показват, че Словото е в нас и навсякъде около нас, като самите ние сме това Слово.
Това става чрез трите варианта на „Седемте стъпки, с които да не изпадаме в грях“, „Кодът в думите“ и „Кодът в имената“. Не на последно място слагаме „Силата на думите“. Така, Силата да създаваме, творим и разрушаваме е единствено наша.

  • Телефон: +359877554480

Детайли

Дата:
04/06/2022
Час:
15:30 - 16:15

Място

Локация 1 – Лекции
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial