Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Христо Джумаков – Здравей Здраве 2022

04/06/2022 @ 12:00 - 12:45

Визитка

Завърших психология и психотерапия през 2005 в Сидни. От тогава практикувам модалностите Кариерно Развитие, Психо-соматично лечение, Справяне с криза, Обучение, Консултация и Терапия с хора и малък бизнес.

Живях и работих в  различни страни и култури и следя последното в събитията и науката където винаги откривам новости, както свързани с човешкия гений и доброта, така и с човешката сянка и тяхното изразяване в живота.

Смятам, че живеем във време на криза в морала и съзнанието на хората и културите, в която всички се нуждаем от бързо преориентиране и трансформация за да останем на пътеката на една желателна еволюция за по добро бъдеще за всички ни.

 

 

Тема

Съзнане, съзнателност, психологията в нашето ежедневие, интегрално възприятие и възпитание

Разглеждам основните влияния върху психиката ни, които формират нашия мироглед, вярвания, стойности и поведение и очертавам един релен и прагматичен подход за по-бързо осъзнаване и израстване. Кратко представяне на Аспект психологията и кармата и как да работим с тях в ежедневието си. На въпроса „Защо е нужно това?“ отговорът е: по съзнателния живот е много по-наситен със живот и богат на събития, живеем по автентично (или по близо до Бога) и сме по щастливи и здрави. Съзнателният живот е предусловие да останем в позиция на по-висока енергия, оптимизъм, рационалност и по-добро изразяване на нашия човешки потенциал.

Контакт

  • Телефон: 0882490424
  • ФБ: Lifelong learning 4D Aspect затворена група

Details

Date:
04/06/2022
Time:
12:00 - 12:45

Venue

Локация 1 – Лекции
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial