Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Maноела Игнатова / Indi Art Cafe – Здравей Здраве 2022

04/06/2022 @ 10:00 - 05/06/2022 @ 17:00

Визитка

Maноела Игнатова / Indi Art Cafe

 

Mаноела Игнатова( HENNA NOMAD ) е хена артист , който черпи вдъхновение от различните култури и създава свой собствен стил мехенди. Последователка и ученичка на едни от световно известните художнички с къна, тя изучава различните стилове и характерните особености на дизайните от Индия, Мароко и Арабските държави. В днешно време дизайните не отговарят изцяло на местните декорации, традиции и вярвания, но съдържат смесица от импресии, които свързват миналото и настоящето.

Интересни вдъхновяващи статии, информация за предстоящи фестивали, партита и работилници, рецепти и качествени натурални продукти за Мехенди може да откриете на сайта indiartcafe.com. A ако имате път към Пловдив, заповядайте в ателието INDI ART CAFE – Ателие за рисуване с къна, където ще ви посрещнат с усмивка и ароматен чай.

 

Арт работилница

 

Мехенди – рисуване с натурална къна

 

Рисуването  натурална къна – Мехени е приятна и забавна арт терапия за малки и големи. Всеки желаещ ще може да получи рисунка от мен.

По-смелите и любопитни от вас ще имат възможност да пробват сами рисуването с конус.  Ще говорим за билката от която се прави пастата за мехенди и нейните лечебни свойства. Ще разгледаме примерни дизайни от различни култури и ще измислим свои собствени  водени единтвено от нашето вдъхновение. Ще отключим таланта в нас, ще творим и ще се забавляваме заедно! Очакваме ви 🙂

Подходяща за деца и възрастни  от 5 до 105 годинки 🙂

 

Контакти:

 

E-mail: manoela_wolf@yahoo.com

Skype: simoimani

Сайт: www.indiartcafe.com

Телефон за връзка: 0894 356 961

Details

Start:
04/06/2022 @ 10:00
End:
05/06/2022 @ 17:00

Venue

Локация 4 – Арт работилници
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial