Здравей Здраве
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Мая Личева – Здравей Здраве 2021

15/05/2021 @ 15:30 - 16:15

Визитка

Мая Личева се занимава с групови функционални тренировки от 2012 година като е преминала редица обучения с Блгария и чужбина. Вярва, че този тип тренировки са едни от най-подходящите за нуждите на съвременния човек, тъй като използват типични за човешкото тяло движения, които ежедневно извършваме. Подобряват общото физическо състояние на трениращия, работят за бързина, сила, издръжливост, координация, концентрация, мобилност – качества необходими в ежедневието ни, не само във фитнес залата. От две години Мая е сертифициран Animal flow инструктор, което й позволява да развива успешно групов клас в Тотал спорт. Освен уменията в примитивните движения, които ще научите заедно, Мая ще ви запали да погледнете отвъд рамките на стандартните форми на трениране.

Практика

Animal flow клас

Animal Flow® е иновативна тренировъчна система, която съчетава примитивни движения с елементи от различни тренировъчни дисциплини със собствена тежест. Това е предизвикателна и забавна тренировка, която провокира и подобрява: мобилност, сила, ловкост, гъвкавост, издръжливост и координация.

Animal Flow® развива цялостната двигателна култура, работи за повишена концентрация, подчертава ефективността и значението на фунционалното движение в ежедневието ни. Animal Flow е за всеки, независимо от степента му на физическа подготовка. Animal Flow е наземна тренировка изцяло със собствената тежест на тялото и не изисква специфично оборудване, но за сметка на това се тренират специфични движения и умения. Animal Flow успешно съчетава елементи от гимнастика, паркур, брейк, йога, капоейра и разбира се традиционно кондиционно трениране със собствено тегло.

Контакт

  • Лице за контакт: Мая Личева
  • Град : Пловдив
  • Телефон: 0878616450
  • FB: trainup.bg

Детайли

Дата:
15/05/2021
Час:
15:30 - 16:15

Място

Локация 4 – Практики на открито
Паметник на Васил Левски, бул. „Руски“ 81, 4000 Хълм На Освободителите, Пловдив
Пловдив,
+ Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial