Здравей Здраве
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Неда Зарева – Здравей Здраве 2022

04/06/2022 @ 17:30 - 18:15

Визитка

Неда Зарева е симбиоза между научно-изследователска дейност и практически бизнес опит. Тя е бакалавър по психология и магистър и доктор в областта на когнитивна наука. След дълги години академия решава да смени научното поприще с по-практическа дейност и навлиза в полето на бизнеса. Има дългогодишен опит в сферата на мениджмънта и ЧР, а през последните години работи главно като бизнес консултант, професионален медиатор, сертифициран коуч и практик по емоционална интелигентност.

През 2019 излиза първата й художествена книга в тройно съавторство, а година по-късно издава своят самостоятелен роман „Седем гласа от тъмното“.

 

 

Тема

7 гласа от тъмното

ТЪМНОТО, кое е то? Нощта, неизвестността, страха, неяснотата…

Това ТЪМНО, за което искам да разкажа аз, обаче е метафора за собствените дълбини на душата ни. Онзи дълбини, които игнорираме; правим се, че не съществуват.

То също е метафора за нашата слепота и невежество, когато приемем илюзията, че Аз-образът е единствената ни форма на проявление.

А кои са гласовете? Гласовете, които обитават ТЪМНОТО са онези отхвърлени по една или друга причина наши части, които не желаем да видим. Те са истински, живи и имат нужда от внимание. Когато не им го дадем, намират начин сами да си го вземат и колкото повече ги отбягваме, толкова повече ни заставят да се занимаваме с тях под една или друга форма.

А нашият най-съкровен човешки дълг е да постигнем своята цялост, да се намерим и съберем в едно. И единствения път към това е любовта…

Контакт

  • Телефон: 0885 83 83 84
  • ФБ: @100foxesbyneda
  • Е-мейл: neda.zareva@gmail.com

Детайли

Дата:
04/06/2022
Час:
17:30 - 18:15

Място

Локация 1 – Лекции
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial