Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Павел Павлов – Здравей Здраве 2021

16/05/2021 @ 17:30 - 18:15

Визитка

Павел Павлов е инженер и сертифициран инструктор по Бидейки Енергия (Being Energy ®) – методология на Научния институт за изследване на енергийния живот (ELSI) в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Има силен интерес към приложението на енергийните практики за промяна на живота ни в посока на здравето, щастието, радостта, осъзнатостта и благоденствието. Паралелно на използването на практиките на Бидейки Енергия – енергийни движения, преглед на живота, работа с навиците и сънуването, развива и интереса си към съвременните технически средства за постигане на същите цели. Осъзнава, че съвременния живот предоставя нови полета за развитие на човешките възможности, но и че тези възможности крият големи рискове за взаимоотношенията на човека с обкръжаващия ни свят. Поради това, интересът му е насочен към работите на великите откриватели на технологии, работещи по подобие на природата, използващи нейните принципи – Тесла, Шаубергер, Райф, Лаховски. Особено е впечатлен от Лаховски поради използването на подобни принципи, които съществуват и в практиките на Бидейки Енергия – повишаване на нивото на енергия в човешкото тяло, подпомагане и усилване на защитните му сили в борбата с външните недоброжелателни фактори.

 

Тема

Мултивълнов осцилатор на Лаховски – едно забравено откритие

 

Жорж Лаховски (Georges Lakhovsky 1870-1942) е роден в Беларус, завършва Инженерния институт в Одеса, а през 1894 г. заминава за Париж, където посещава лекции по физика в Сорбоната и учи анатомия в медицинския факултет на Парижкия университет. Създава теорията си за клетъчните осцилации на живите организми, която се прилага независимо и от няколко негови съвременници (Например Роял Редмонд Райф в САЩ) и намира все повече и повече потвърждения през годините. Във връзка с теорията си започва да изследва влиянието на електромагнитните вълни върху биологични обекти. Едно от първите практически приложения е създаването на резорнаторни антени, прилагани върху растения и ефективно въздействащи върху защитните сили и възстановяване на изследваните растенията от рак. Работейки с професор Д’Арсонвал, един от световните пионери в прилагането на електричеството за укрепване на човешкото здраве, създава Мултивълновият осцилатор (MWO) – революционно откритие за времето си. С това устройство Лаховски и заинтересувани практици-лекари от Европа и двете Америки постигат изключителни резултати върху човешкото тяло.

В темата ще бъдат предоставени данни за принципите и резултатите от работата на оригиналната машина, както и на нейна съвременна реплика, работеща в Студио Примула.

 

Контакт

  • Телефон: 0878852600
  • Сайт: primula.bg
  • FB: facebook.com/profile.php?id=100006195572512

Details

Date:
16/05/2021
Time:
17:30 - 18:15

Venue

Локация 1 – „Летен театър“
Летен Театър, бул. „Руски“, 4002 Хълм На Освободителите, Пловдив
Пловдив,
+ Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial