Здравей Здраве
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Postalov Team / ПКИ / Етно Кардио и Kangoo jumps за деца – Здравей Здраве 2023

21/05/2023 @ 12:00 - 12:45

Визитка

Postalov Team е спортен бранд, създаден от Марио Посталов – дипломиран хореограф, специалност Български народни танци, магистър по Артмениджмънт и правоспособен юрист. Действащ хореограф и ръководител на PostArt, инструктор групови дисциплини – Кangoo Jumps & Fat-Fight, Ethno Cardio и др. Практикуващ различни стилове и експериментатор в залата.

Основните дейности са групови занимания – Народни танци, Kangoo Jumps & Fat-Fight, Етно кардио и др.

 

 

Представяне

Етно Кардио

Тренировъчна система, създадена от Драгомир Иванов и Марио Посталов.  Фолклорът е базата при системата ETHNO CARDIO, като към нея са добавени модерните танци и модерните танцови техники, което разнообразява културата на движение на тялото. Онова, което поддържа мускулатурата и скелета са упражненията със собствена тежест. Като цяло, това е система, която съчетава функционална тренировка с народен танц и кардио комбинации от повтарящи се танцови движения, от различни стилове. Работи се на блокове, като спортната част е вплетена в хорото.

Kangoo jumps за деца

Динамична и разпускаща тренировка, аеробен спорт, практикуващ се със специални обувки. Първоначално те са били създадени с рехабилитационна цел, а именно – при тичане или изпълняване на упражнения на място, цялата тежест се поема от системата на обувките.

За децата Канго Джъмпс е прекрасна възможност да се движат, да срещат нови приятелства, да се дисциплинират, да подобрят стойката и походката си, да изгарят калории и да подобряват метаболизма в годините на бърз растеж.

Контакт

  • Лице за контакт : Марио Посталов  
  • Град: Пловдив
  • Телефон: 0883 307776
  • Сайт:  pki.bg/pki_team/mario_postalov/  
  • ФБ страница:  Марио Посталов / PostalovGroup /  Ethno Cardio

Детайли

Дата:
21/05/2023
Час:
12:00 - 12:45

Място

СПОРТ В ПАРКА
Пловдив, + Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial