Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Силвия Найчева – Здравей Здраве 2022

05/06/2022 @ 11:00 - 11:45

Визитка

Силвия Найчева е човек с езотерична насоченост с интерес към окултното. Посещавайки последните 5 години различни семинари, симпозиуми и различни видове ивенти с духовен нюанс, тя открива своята роля в практически занятия със съоръженията Огледалата на Козирев. Занимавайки се вече 2 години с това, като започва да се разгръща все повече и открива център с такъв тип род  устройства и дава начало на лекторската теоретична част в провеждането на срещи-дискусии по тази тема.

 

 

 

Тема

Теоретична лекция за Огледалата на Козирев

Николай Козирев е съветски астрофизик със сериозен принос в областта на теорията на звездните атмосфери, а терминът „огледало на Козирев“ е въведен от В. Казначеев след смъртта на Козирев, като за теоретична основа е използвана една хипотеза на Козирев за т.н. причинна механика.

В рамките на тази хипотеза се приема, че времето има независими активни свойства като плътност, то не е просто фон за явленията. То е форма на енергия, а всички процеси в природата са придружени с излъчване или поглъщане на време.

Огледалата на Козирев! В България!

Чрез използването на „Огледалата на Козирев” беше създадена уникална, без аналози в целия свят, холографска технология, с помощта на която човечеството може да се издигне на ново стъпало в развитието си. Използването на тази технология ще позволи на живите системи, включително и на човека, пряко да усвояват космическата енергия и да я превръщат в енергия на своята жизнена дейност, съхранявайки при това биологичните запаси на планетата и способствайки за решаването на проблема с осигуряване на прехраната.

Новата холографска технология може да се използва в различни области на медицината: геронтология, фармакология, козметология – за създаване на енерго-информационни препарати, които нямат противопоказания, способстващи за повишаването на клетъчната енергетика и регенерацията на тъканите; в хранително-вкусовата промишленост – за обогатяване на водата, напитките и хранителните продукти с аналогова информация за необходимите им вещества /аминокиселини, витамини, минерали, антиоксиданти и др./ ; в селското стопанство – за отглеждане на геропротекторни продукти без химически добавки и торове, а също при строителството на екологично безопасни жилища, защитаващи човека от слънчевите аномалии.

Въоръжено с тази технология, човечеството получава възможност да тръгне по нов път на еволюция, преосмисляйки своето отношение към безконтролното изтребление на био ресурсите на планетата за да подсигури живота си. Важно е да се разбере, че всички хора на Земята са съставна част от планетата и космическото пространство и затова много от най-важното и необходимото за себе си човек може да получи като се обърне към Холографската Вселена.

 

 

Контакт

  • Телефон: 0884698064
  • FB: Огледалата на Козирев-свръхсетивни възприятия
  •  e-mail:  silvianaycheva@gmail.com

Details

Date:
05/06/2022
Time:
11:00 - 11:45

Venue

Локация 1 – Лекции
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial