Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Венета Крумова / ПКИ – Здравей Здраве 2024

май 18 @ 13:00 - 13:45

Визитка

Венета Крумова е сертифициран йога преподавател (200 часа към Yoga Alliance) и води редовни класове в Пловдивски Културен Институт. Започва да практикува йога преди 9 години, като задълбочава интереса и практиката си чрез обучения и опознаване на различни стилове. От скоро се впуска и в магията на преподаването и споделянето с други йога ентусиасти като нея. 

„Чрез йога се връщаме обратно навътре към себе си, успокояваме ума, наслаждaваме се и осъзнаваме момента тук и сега, заздравяваме тялото, за да се чувстваме по-добре в кожата си и да сме по-полезни на себе си и всички около нас. Искам да помогна на повече хора да усетят това, което усещам аз. Да практикуваме йога заедно!“

 

Практика

Йога и релаксация с Венета

Присъединете се към този инклузивен и въздействащ йога клас, който е подходящ за всички нива на опитност. Ще се потопите в нежен и бавнен поток от движения, преливайки от поза в поза, водени от собствения си дълбок дъх. След края на класа ще почувствате тялото огъвкавено, енергизирано и заредено, а умът – спокоен, притихнал и хармонизиран. Заповядайте!

Контакт

Details

Date:
май 18
Time:
13:00 - 13:45

Venue

ЗАЛА 4 – ПРАКТИКИ И МЕДИТАЦИИ
Пловдив, + Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial