Повече

Street Dance School The Center е танцово училище, което се занимава с най-модерните течения в хип-хоп музиката. Място, на което можеш да учиш танците такива, каквито са те с днешна дата по всички клипове, които вървят в музикалните медии.
Това е най-голямото училище за съвременни хип-хоп танци в България. Представлява мрежа от танцови зали и хореографи, обхващаща територията на цялата страна. В него преподават най-добрите тесни специалисти на танцовата хип-хоп карта на държавата, доказали себе си и уменията си на сцената на безброй състезания, танцови форуми и телевизионни предавания.
Работата на The Center надскача многократно обикновенното заучаване на хореографии. Хората, обучаващи се в залите на танцовото училище, участват в ежегодни турнета със собствен спектакъл. Имат възможността да посещават специални танцови лагери и да бъдат част от среда, която има статуса на жива социална мрежа, пълна с хора на техните години, които споделят техните интереси и виждания за живота.
Основното правило, залегнало в работата на всички, ангажирани в обучителния процес на танцовото училище, е, че The Center не е просто „заличка“ за танци! The Center е движение със свободни правила, създадено с идеята не просто да учи, а да възпитава.

Контакти

E-mail: