Визитка

 

WOW GYM е клуб за функционален фитнес, регистриран в края на 2011 година, но реално трупаме опит и провеждаме  групови функционални тренировки от по- рано. Смеем да твърдим, че сме първата зала за групови функционални тренировки на територията на град Пловдив.

територията на град Пловдив.

Нашата философия е, че спортът и тренировките не са единствено с естетическа цел, а са и начин за поддържане на оптимално здравe, създаване на нови приятели и засилване на чувството за общност.

Нашата страст е функционалното трениране и сме се посветили на това да показваме как се тренира ефективно, безопасно и интересно като променяме статуквото на „единствените“ възможни тренировки в България.

 

 

Практика

 

European Fitness Badge – индивидуална система за оцена на фитнес ниво 

 

Това е система за индивидуална оценка на нивoто на физически възможности. Чрез теста участника проверява своята издържливост, сила, гъвкавост, координация, баланс, позицията на тялото. Тестът е подходящ за вече трениращи, но най- вече за хора, които не са активни в своето ежедневие и биха искали да проверят своята кондиция. Основна цел на теста е да оцени, да мотивира здравословен начин на живот, да даде адекватна информация на оценения каква е подходящата за него физическа активност.

Етапите на теста включват тестова фаза с 10 специално подбрани упражнения и коментиране на резултати и индвидуалена насока от инструктор;

Тестът ще проведе Мая Личева, кондиционен треньор, сертифициран по системата на European Fitness Badge във Франкфурт.

 

 

 

Контакти

 

Лице за контакт: Мая Личева

E-mail: info@anandaproject.net, videva.maria@gmail.com

Сайт: http://wowgym.bg

Фейсбук: https://www.facebook.com/wowgyms

Телефон за връзка: 0878 61 64 50