Functional Athletics с ОгнянСъбота 8-ми Април 10:00 – 11:30

Предизвикателна функционална тренировка с афинитет към леката атлетика. Основната част от тренировката ще се състои в бягане на къси и средни дистанции, както и бягане с променливо темпо. В самата тренировка ще са включени различни видове подскоци, клекове, теглене на гуми, ластици, препятствия, упражнения с топка, и др.
Повече за събитието намерете тук: https://www.facebook.com/events/1664321613873537/

HIIT BODY с Мая
Събота 8-ми Април 11:30 – 12:30

Високо интензивна тренировка със собствената тежест на тялото. Тренировката е съчетание от кардио и силови елементи в интервален режим. Бъдете готови за предизвикателна и забавна тренировка, която ще ви изпоти.
Повече за събитието намерете тук: https://www.facebook.com/events/1664321613873537/

Тапаут тренировка с Мая

Неделя 9-ти Април 10:00 – 11:00

Предизвикателна тренировка, която съчетава различни стилове на трениране. Много успешно се бори с изгарянето на мазнините и изграждането на добре оформена и силна мускулатура. Повлиява успешно на метаболизма. Тренировката ще бъде със собствено тегло.
Повече за събитието намерете тук: https://www.facebook.com/events/1664321613873537/

TRX обучение/тренировка с Коцето
Събота 8-ми Април 16:00 – 17:30

Тази тренировка ще ви научи как да използвате TRX и успешно да го включите в тренировъчната си програма. С помощта на TRX (Total Resistance Exercise) могат да се използват почти всички познати тренировъчни движения и да създадем нови. Специфичното при работата с ТРХ е, че едновременно с изпълнението на което и да е упражнение, развиваме силата и на много стабилизиращи мускулни групи! Изисква се усвояването на прецизен контрол над изпълнението на всяко упражнение, тогава то става наистина ефективно. Уредът позволява чрез коригиране на позицията на тялото, да се добави или отнеме от работната тежест така, че да се намери трудност в упражненията отговаряща на силата на трениращия. Тренировката с TRX е за всички, които искат да се научат да познават телата си перфектно, или да обогатят тренировките си с нови възможности!

Визитка

Нашата философия е, че спортът и тренировките не са единствено с естетическа цел, а са и начин за поддържане на оптимално здравe, създаване на нови приятели и засилване на чувството за общност. Страстта ни е функционалното трениране и сме се посветили на това да показваме как се тренира ефективно и интересно като променяме статуквото на „единствените“ възможни тренировки в България. WOW Gym е мястото, в което споделяме своята мечта с хората, които искат да тренират здраво, но здравословно и да постигат резултати. Правим групови и персонални кондиционни и функционални тренировки, като в клуба може да се тренира и въздушна йога, зумба и бойни изкуства.

Контакти

Адрес: Пловдив, улица София №9
Фейсбук: https://www.facebook.com/wowgyms/
Телефон за връзка: 0897 070 768