Здравей Здраве
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Ирена Чакърова – Здравей Здраве 2023

21/05/2023 @ 14:15 - 16:00

Визитка

Ирена Чакърова, водещ на Biodanza®. Училище: Ecole Biodanza Mediterranée, Ница.

През 2013 търсенето на хармония и стремежът да усетя радостта от живота ме заведоха във Франция. Там попаднах на Biodanza®, влюбих се веднага и имах възможност да завърша тригодишното училище за водещи. 

Водя редовни часове в София.

В нашите часове напрежението се стапя и имаме възможност да погледнем по нов начин на живота си и на взаимоотношенията ни с другите. 

 

Практика

Biodanza® – Как да прегърнем емоциите си?

Емоциите, чувствата и настроенията са наши съюзници. Те съдържат изключително ценно послание, те ни казват какви потребности имаме и за какво да се погрижим за да имаме щастлив и изпълнен с любов живот.

Ще тръгнем на пътешествие през нашата симпатикова (действие) и парасимпатикова (почивка) системи. Този преход от едно състояние на съзнанието към друго ни води до разширяване на съзнанието, към нов начин за възприемане и разбиране на света (вътрешен и външен). Позволява ни да придадем по-богат смисъл на емоциите и живота си.

Поставя ни пред огледало, в което можем да видим по кристално ясен начин от какво имаме нужда отвъд страха от оценка и очакванията на социалната ни среда.

Biodanza® е холистичен подход към човешкото здраве, който се основава на лечебната сила на движението, музиката и свързването между хората. В подкрепяща среда участниците имат възможност да се изразят без страх от оценка, да преоткрият спонтанността и мекотата към себе си. 

Практиката на Biodanza® води до съгласуваност между мисли, действия и чувства (цялостна интеграция на организма).

 

Контакт

  • Лице за контакт: Ирена Чакърова
  • Град:  София
  • Телефон: 0895706072
  • Сайт: www.biodanza-irena.com 
  • FB: Биоданза с Ирена 

Детайли

Дата:
21/05/2023
Час:
14:15 - 16:00

Място

ПРАКТИКИ ТЕРАСА
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial