Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Реджина Господинова – Здравей Здраве 2023

20/05/2023 @ 10:00 - 10:45

Визитка

Реджина Господинова е психолог с психоаналитична насоченост. Работи в гр. Пловдив с деца, юноши и възрастни. През 2015-та година се среща с метода за групова психотерапия, използващ действието и споделянето с група – психодрама.

Освен чрез психодрама, Реджина работи и чрез индивидуални сесии.

Завършва бакалавърската си степен по Психология през 2018-та година в Нов Български Университет, продължава с магистратура ,,Психоаналитични науки‘‘ към Лондонския университет и междувременно се обучава в две психотерапевтични школи, както и на разменни начала в Ягелонския университет в Краков и Университета в Тренто, Италия.

 

Тема

Далеч от екраните: групи за социализация и емоционална интелигентност при юноши

Днешните времена насърчават децата и юношите да прекарват повече време онлайн, отколкото на живо с връстници. Групите за социализация им дават възможност да подобрят социалните си умения, да усвоят нови начини на комуникация, да се свържат на живо с други юноши. В тази защитена среда, те ще имат възможност да споделят за предизвикателствата в живота си, да намират нови начини за справяне и да повишат своята самостоятелност. А в лекцията ,,Далеч от екраните‘‘ техните родители ще получат повече информация за групите, за психичното здраве при юношите и за други въпроси по темата.

Внимание: панелът е насочен към родителите на юноши – в него ще бъде представено как работят групите за юноши и с какво могат да помогнат.

 

Контакт

  • Лице за контакт: Реджина Господинова
  • Град: Пловдив
  • Телефон: 0894421394
  • E-мейл: regina.gospodinova@gmail.com
  • Сайт: psychoblogia.org
  • FB: Психотерапевтично пространство „Фрагменти“

Details

Date:
20/05/2023
Time:
10:00 - 10:45

Venue

ЗАЛА 2
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial