Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Реджина Господинова / практика – Здравей Здраве 2023

20/05/2023 @ 13:00 - 14:30

Визитка

Реджина Господинова е психолог с психоаналитична насоченост. Работи в гр. Пловдив с деца, юноши и възрастни. През 2015-та година се среща с метода за групова психотерапия, използващ действието и споделянето с група – психодрама.

Освен чрез психодрама, Реджина работи и чрез индивидуални сесии.

Завършва бакалавърската си степен по Психология през 2018-та година в Нов Български Университет, продължава с магистратура ,,Психоаналитични науки‘‘ към Лондонския университет и междувременно се обучава в две психотерапевтични школи, както и на разменни начала в Ягелонския университет в Краков и Университета в Тренто, Италия.

 

Практика

 

Нови решения на стари проблеми: психотерапията в група

Груповата психотерапия е метод, който дава достъп до много гледни точки, не само чрез говорене, но и чрез действие.  Споделянето, влизането в роли и погледа върху собствения си живот отстрани,  позволяват на човек да намери вдъхновение, да открие нови решения на стари проблеми, както и да намери спокойствие в това, че не е сам в преживяванията си – има много други, които преживяват сходни трудности. За да разберете повече за това как минават груповите срещи, заповядайте на едно кратко ,,демо‘‘, в което ще видите какво представлява терапията в група!

 

Контакт

  • Лице за контакт: Реджина Господинова
  • Град: Пловдив
  • Телефон за контакт: 0894421394
  • E-мейл: regina.gospodinova@gmail.com
  • Сайт: www.psychoblogia.org
  • FB: psychotherapyfragments

Details

Date:
20/05/2023
Time:
13:00 - 14:30

Venue

ЗАЛА 4 – ПРАКТИКИ И МЕДИТАЦИИ
Пловдив, + Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial