Здравей Здраве
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Владимир Петков и Нели Тоскова / Арт център Алехандро

16/05/2021 @ 13:00 - 13:45

Визитка

Арт цетър Алехандро отваря вратите си за любителите на танцувалното изкуство на 15 април 2011 година, когато неговият основател, Владимир Петков. Любовта към изкуството и желанието за надграждане и развитие, ни тласка да бъдем много активни, не само физически, но и в социалните си дейности. Точно това е причината редовно да се включваме и да взимаме участие в множество локални и международни събития и фестивали, като например Капана фест, Салса форуми и други.

Обновената ни програма включва достъпни Зумба, Брейк, Йога, Регетон, Модерен балет, Хип-хоп, Народни танци и K-pop уроци. Имаме занимания за начинаещи и за напреднали. Какъвто и да е вашият стил и възможности, възраст и опит – ние имаме какво да ви предложим. Ако искате да опитате нещо ново или пък да подобрите техниката си, свържете се с нас!

Практика

Хореография и урок по Салса

Инструкторите, които ще вземат участие във фвсивала „здравей здраве“ са Владимир Петков и Нели Тоскова – преподавателите ни по салса и Нина Иванова – преподавател по регетон. Млади и мотивирани хора, готови да споделят с вас знания, танцувални стъпки и усмивки. Подготвили са ви два урока по танци, с които ще ви изпотят и ще ви вдъхновят да обградите ежедневието си с латино музика. Регетон е интензивен танц, подходящ за всички възрасти. Салса и бачата са ритмични латино танци по двойки, вдъхновяващи и впечатляващи.

 

Контакт

  • Лице за контакт: Владимир Петков
  • Град: Пловдив
  • Телефон за контакт: 0884588815
  • Сайт: acalejandro.com
  • FB: Арт  център Алехандро

Детайли

Дата:
16/05/2021
Час:
13:00 - 13:45

Място

Локация 2 „Чешмата“ – Практики на открито
Паметник на Васил Левски, бул. „Руски“ 81, 4000 Хълм На Освободителите, Пловдив
Пловдив,
+ Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial