Здравей Здраве
Зарежда Събития

« Всички Събития

 • Това събитие е минало събитие.

Камен Филипов – Здравей Здраве 2021

16/05/2021 @ 13:00 - 13:45

Визитка

Вече три пъти съм лектор на „Здравей Здраве“ Пловдив от 2017 до 2019г.

Имам около 33 години професионален опит в областта на спортната педагогика и кинезитерапията. Максимално полезен съм за всеки нуждаещ се, който е готов да ми съдейства по време на оздравителния процес. Старая се да предлагам най-доброто в областта на естествената и холистична терапия. Разполагам с практични, точни и съвременни диагностични методи. Прилагам за всички възрасти възможно най-ефективните терапевтични практики. Във всички свери на нарушеното човешко здраве мога да съм полезен – болка, травми, психо- емоционални разстройства и тежки увреждания. Обучавам ПайдаЛаджин (ПЛ) и Биорезонанс.\

Дипломи, свидетелства и курсове

 • 1983-87-ВИФ „Г.Димитров” София -учител и треньор
 • 1994-95- ВИФ „Г.Димитров” София –рефлексотерапия
 • 1996- „Биоенергоспектър” София – курс по източен специален масаж- Юмейхо
 • 1996-99-НСА София – кинезитерапевт
 • 1997-98-НСА София – Китайски традиционни методи – акупунктура и мокситерапия
 • 1998 –Холистичен център „ДАР” София – курс по основи на ирисовата диагностика и природолечение
 • 2002-2005-НСА София – магистър кинезитерапевт в ортопедия, травматология, педиатрия, мануална терапия и китайски традиционни методи на лечение
 • 2007 – Обучение – биорезонансна диагностика(БРД)
 • 2012- Москва – Вегеторезонансен тест, диагностика по Фол, екзогенна и ендогенна биорезонансна терапия (БРТ), хомеопатия и инфотерапия, хомотоксикология по метода на д-р Рекевек, квантова терапия
 • 2013г. Гърция – Обучение по биорезонансна диагностика – функционален тест
 • 2016 г.- участие в 2 едноседмични практически ПЛ семинара с Мастер Шао 09-15.07в София и 16-21.10. в Англия.

Практика

Хармония с природата и ПайдаЛаджин като начин на живот.

Природата и ние сме божествено творение, а ПайдаЛаджин(ПЛ) е божествено право да сме в отлична  кондиция. Така че ПЛ не е само тупане и разтягане, а е начин на живот и синергия с всичко полезно, което допринася за доброто състояние на човечеството! ПЛ е медитативна, естествена и енергийна дейност с хилядолетни корени от изтока. Чрез ПЛ е възможно всеки по всяко време да си помогне и оздрави, в каквото и състояние да се намира. Първите резултати се постигат  и усещат след 3-5 минути практика.

Но най-добри практически резултати без риск се постигат след професионално обучение до 7-8 дни.

Чрез природни знания и съзнателни ПЛ упражнения можем да променяме посоката, качеството и скоростта на житейския ни път. 

Поради стресовият начин на живот малко или повече сме прекъснали енергийните си връзки със себе си и вселенския разум. Забравили сме по различни причини, че вродените ни механизми за самовъзстановяване и оздравяване са заложени естествено в нас от твореца.
А дали имаме намерение и желание да ги активираме? Как по най-естествения начин да го постигнем?
Днес основно търсим външни източници за лечение и профилактика – медицинска дейност, медикаменти, лекарства, операции, духовни лечители, гадатели и др. Искаме друг да поеме отговорност за нашето физическо и емоционално състояние. Вместо по-рано, ние имаме обикновено готовност твърде късно да се активираме. Защо ли? Защото сме станали по различни причини обездвижени, мнителни, нерешителни, страхливи, научни, горделиви – да не изброявам още. Не отричам, че понякога се налага чужда и професионална намеса. Необходими са и общи усилия – затова сме социална общност.

Животинския свят в природата няма личен лекар. Болните животни се усамотяват, спират да приемат храна и вода. Така спирайки външния прием, се активират регенеративните механизми напълно естествено, императорът – сърцето мобилизира ресурсите с останалите органи и системи в единен действен механизъм.
А защо ние разумните, можещите и знаещите трябва да стигаме до самолечение? Отговорът е, че сме пропуснали ранното си възпитание в тази насока и не сме практикували необходимото за профилактика навреме. Да запретнем ли ръкави сега или ще отлагаме докато тиктакащият часовников механизъм вътре в нас ненадейно взриви бомбата с тежки и непоправими нарушения? Да – колкото по-рано започнем да си помагаме сами и един на друг – толкова по-добре. Даже и в предпоследната минута на живота ни, ако сме чули и разбрали за възможността да си помогнем и чрез ПЛ не е късно да постигнем частичен успех.
Нашето здраве е наше основно право и перманентно задължение – стига да не си пречим. Можем да достигнем момента на баланс и хармония, а след това да се профилактираме. С какво? С природни дейности и ПЛ като начин на живот, с лесни но забравени от хилядолетия естествени упражнения, изискващи постоянство. 

Контакт

 • Телефон: 0888572770
 • Сайт: biomedis-bg.eu/paidalajinbg 
 • FB: kamen.filipov,   PaidaLajin,  PaidaLajinClub

Детайли

Дата:
16/05/2021
Час:
13:00 - 13:45

Място

Локация 4 – Практики на открито
Паметник на Васил Левски, бул. „Руски“ 81, 4000 Хълм На Освободителите, Пловдив
Пловдив,
+ Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial