Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Милен Антонов – Здравей Здраве 2021

15/05/2021 @ 17:30 - 18:15

Визитка

Oт 15 годишен има огромен интерес към духа и невидимото. Преподавал е бойни изкуства, като се е занимавал също с Кунг-фу, Уинг чун,  Тай чи, Чи гун, Паневритмия и различни видове Йога и медитации. Минал е през религии като  Будизъм (Дзен),  Индуизъм, Християнство, Херметизъм, Ислям и Суфизъм, търсейки смисъла и осъзнавайки, че всички те говорят за едно и също – за сливане на дух, ум и тяло в единно цяло (Божествената любов)! През 2013г. откриват рак на стомаха на майка му, чието събитие в неговия живот става катализатор за събиране/систематизиране на всичко научено до момента и  прилагането му като комплексен изцелителен подход. Така успява да й помогне да преодолее  състоянието, което го мотивира да сподели познанието свободно с хората, залагайки идеята, че всичко е поправимо и лечимо стига да се освободят всички зависимости и стари навици.

 

Тема

Комплексният изцелителен подход. Свещенодействие при: Хранене (Сух и Воден пост), Движение, Диафрагмено дишане, Релаксация, Сън, Менталност (Дух, Емоция и Психика) – ПОКОЙ

Основната идея на принципите, заложени в методиката е да се премахне блокировката самоналожена от човешкото същество. Единственото, което е нужно човек да направи е да спре да му пречи и да му позволи да разгърне огромния си потенциал, влизайки в състояние на покой, от което състояние „тялото” знае най-добре какви био-химични и духовни процеси да изпълни, за да постигне изцеление на всички нива. Покоят се постига чрез свещенодействие при осъзнато и чисто хранене, леко и нежно диафрагмено дишане, релаксация на физическо а от там и на психическо ниво, лека и приятна гимнастика, дълбок сън, меко, ясно и осъзнато наблюдение на мисловно-емоционалния процес и реакциите ни към околния свят. 

Опознавайки себе си, опознаваме цялото човечество и променяйки себе си, влияем върху промяната на това човечество. Бъдещето е промяната в ТЕБ, Сега!

Контакт

  • Телефон: 0885009662
  • E-mail:  antonov.milen@gmail.com
  •       Сайт: milenantonov.com/bg
  •       FB: Milen.Antonov

Details

Date:
15/05/2021
Time:
17:30 - 18:15

Venue

Локация 1 – „Летен театър“
Летен Театър, бул. „Руски“, 4002 Хълм На Освободителите, Пловдив
Пловдив,
+ Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial