Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Натали Димова – Здравей Здраве 2021

15/05/2021 @ 17:30 - 18:15

Визитка

„Започнах да се занимавам с йога от 2009 г. и от тогава тя стана част от живота ми. Винаги съм се вълнувала от хората и тяхната личност. За мен най-ценното е способността на човек да се развива, да открие своето истинско Аз. Пътуването към себе си е целта на живота и йога може да ни помогне за това. Чрез практикуването на йога ние създаваме баланс и хармония в цялото ни същество – физическото и духовното.

Завършила съм бакалавър по психология, а в момента се обучавам за когнитивно-поведенчески терапевт. В практиката си интегрирам в едно цяло психологически и йога техники.

Когнитивно-поведенческата терапия се основава на тезата, че ние можем да променим мислите си и можем да ги контролираме – което е едно от основните правила в йога – ние да сме господари на ума си.

Практика

Йога практика за балансиране на 4те елемента в нас „Хармонията в мен“

Искате ли да върнете хармонията във вашия живот? Имате нужда от положителна промяна?  Имаме удоволствието да ви поканим на едно уникално и прекрасно събитие.

Йога и психологически практики за хармония. Хармония означава баланс в живота на човек. Когато не сме балансирани, нищо в живота ни не върви- работа, отношения, здраве.

Страдаме поради загуба на връзката ни със самите нас, с истинската ни природа. Живеем забързан свят, изпълнен с всекидневни предизвикателства, а от нас се очаква да се справяме с всичко на 100%. С времето тази центрофуга ни поглъща и попадаме в омагьосан кръг.

Включете се в предстоящото йога събитие и открийте каква е връзката между баланса на градивните елементи ( земя, вода, огън и въздух) и баланса в нашия живот.

ЧЕТИРИТЕ ЕЛЕМЕНТА – ОГЪН, ЗЕМЯ,ВЪЗДУХ И ВОДА СА В ОСНОВАТА НА ВСИЧКО, КОЕТО СЪЩЕСТВУВА В ПРИРОДАТА. ЗАТОВА ХАРМОНИЯТА И ЗДРАВЕТО НА ДУХА И ТЯЛОТО СА ЗАВИСИМИ ОТ СЪСТОЯНИЕТО НА ЕЛЕМЕНТИТЕ В ЖИВОТА НИ.

На събитието ,,Хармонията в мен‘‘ чрез йога практики и психологически техники ще задвижим вътрешна си сила и ще се свържем с естественото си състояние на спокойствие и радост.

 

Details

Date:
15/05/2021
Time:
17:30 - 18:15

Venue

Локация 4 – Практики на открито
Паметник на Васил Левски, бул. „Руски“ 81, 4000 Хълм На Освободителите, Пловдив
Пловдив,
+ Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial