Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

WOW GYM Пробягване на миля – Здравей Здраве 2021

15/05/2021 @ 11:00 - 11:45

Визитка

WOW GYM е зала за функционално трениране в Пловдив от 2011 г. Екипът от треньори провежда, както групови тренировки с различен интензитет и сложност, така и индивидуални, насочени изцяло към нуждите на всеки един желаещ да постигне конкретни резултати. WOW GYM предлага широк спектър от групови тренировки, като общо кондиционни, такива с елементи от бойните изкуства, учебно-кондиционни, високо-интензивни интервални  тренировки, детски кондиционни тренировки, Fit Butt & Zumba, Yoga fly.

 

 

 

Практика

Пробягване на миля 1.6 км с благотворителна кауза за Детска Клиника по онкохематология към УМБАЛ „Св Георги” – Пловдив + бойна кондиционна тренировка

От началото на месец май , както и по време на Фестивала на здравето“ Здравей Здраве“ ще дадем тласък на пилотната инициатива от кампанията NowWeMove – European Mile, и ще раздвижваме участниците с дистанцията от 1 миля (1.6км) преди всяка функционална тренировка. Всеки включил се и изминал разстоянието може да дари своята измината миля, прибавяйки дистанцията към едно общо цяло. По този начин всеки допринася за социално значима кауза, която ще бъде във вид на дарение за Клиниката по онкохематология към УМБАЛ „Св Георги” – Пловдив. 

Самата тренировка за възрастни ще бъде кратка, но интензивна. Това е една тренировка, която съчетава функционални упражнения с движения от бойните изкуства и бокса- удари с ръце, кикове с крака, техника и разбира се много пот. Водещ треньор ще бъде Марин Топалов- дългогодишен състезател по таекундо и републикански шампион в дисциплината.

 

Контакт

  • Лице за контакт: Зоя Георгиева
  • Град: Пловдив
  • Телефон: 0885037628
  • Сайт:  wowgym.bg
  • FB: wowgyms

Details

Date:
15/05/2021
Time:
11:00 - 11:45

Venue

Локация 2 „Чешмата“ – Практики на открито
Паметник на Васил Левски, бул. „Руски“ 81, 4000 Хълм На Освободителите, Пловдив
Пловдив,
+ Google Map
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial